Bemutatkozás

Pandula Judit vagyok, Budapesten élek férjemmel és kislányunkkal.

2015-ben kezdett foglalkoztatni az esküvőszervezés, mely mára szerelem lett, hivatásommá vált. Imádom minden pillanatát. Egy „álomesküvő” megszervezésénél számomra fontos szempont, hogy már az első találkozásnál a párral meglegyen közöttünk az összhang. Én arra törekszem, hogy minden elképzelésüket megvalósítsuk, megtaláljam a leginkább hozzájuk illő szolgáltatókat, és a nagy napon minden tökéletes legyen. Olyan, amilyennek megálmodták.

A Vintage Wedding Planner is néhány éve még csak álom volt. Eleinte elsősorban a családunk ’65-ös VW Bogara állt rendelkezésre esküvőkön. Innen született a VW=Vintage Wedding elnevezés. A vintage stílus mindig közel állt hozzám, és az, hogy ez a ’65-ös „csodabogár” a stílus minden jegyét magában hordozza, nem is kérdés.

Az elmúlt években rengeteget tanultam, többek között Rátkai Tímeától és több száz esküvői szolgáltatóval kerültem üzleti kapcsolatba. Jelenleg vállalási díj nélkül, kizárólag szolgáltatói jutalékért dolgozom. A párok és hozzátartozóik mindig maximálisan elégedettek és hálásak voltak, ami számomra a legnagyobb elismerés.
2017.őszétől már nem csak Magyarországon, hanem Máltán is szervezünk esküvőket, kint élő magyar asszisztenciánk segítségével elérhető áron. Partner utazási irodáinknál foglalt nászutatokat már kiegészíthetitek egy tengerparti szimbolikus esküvővel, fotózással.

 

Ha szeretnél többet megtudni rólam és a munkámról, keress bizalommal!

 

Szeretettel:
Judit