Autóbérlés esküvőre

Autóbérlés esküvőre, rendezvényre, fotózásra

Az esküvőszervezés során felmerül a kérdés, hogyan is történjen az a várva várt pillanat, amikor az ifjú pár megérkezik az esküvő helyszínére. A látványos bevonuló megalapozza a násznép hangulatát már az első pillanattól.

Nincs is annál felemelőbb érzés, mint amikor egy oldtimer-rel gördülnek be a násznép elé, melynek gyönyörű hangját már messziről hallják a vendégek.

Mindenki arcára mosolyt csal egy ilyen autó. Egyedi autóink a vintage stílus, azaz a ’20-’60-as évek jegyeit hordozzák, szüleink, nagyszüleink ifjú korát idézik.

Bérelhetőek akár a jegyes fotózásra is, ahol csodaszép kreatív fotók készülhetnek már az esküvő előtt is. Lehetőségetek van az esküvői kreatív fotózáshoz is igénybe venni, hisz remek kiegészítő.

Az autók minden esetben kizárólag sorőrrel bérelhetőek, de természetesen a fotózás során csak ketten ültök majd benne.

VW Bogár bérlés

’66-os felújított VW Bogár, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. Belül a bordó kárpit és ülések, kívül a tört fehér ragyogó karosszéria teszi még varázslatosabbá. Az autó léghűtéses boxer motorral jár, melynek mély hangját már messziről hallani.

Minimális dekorációt igényel, hisz önmagában is gyönyörű. Az autó meglepően tágas belül, nem kell amiatt aggódni, hogy nem fér be a menyasszonyi ruha.

VW T2 Busz

’68-as VW T2 Camper Westfalia, mely 5 személyes, kinyitható kisasztallal, mustársárga kárpitozott ülésekkel, melyek ággyá nyithatók. Fa borítás, felnyíló tető teszi különlegessé. Boxer motorja szintén jellegzetes hangot kölcsönöz neki. Tört fehér karosszéria és kiváló műszaki állapot jellemzi. Kreatív fotózásokra is tökéletes választás, gyakori, hogy a menyasszony a koszorúslányokkal együtt érkezik vele. Szereti a násznép is kipróbálni, s

Kevés dekorációt igényel.

Az autók minden esetben kizárólag sorőrrel bérelhetőek!

Tekintsétek meg Facebook oldalunkon!

auto@vintageweddingplanner.hu

KIÁLLÁS ÁRAK

  • KIÁLLÁS BUDAPESTEN: 30.000.-FT + MINDEN MEGKEZDETT ÓRA 10.000.-FT
  • KIÁLLÁS VIDÉKRE: 40.000.-FT+ ÚTIKÖLTSÉG + MINDEN MEGKEZDETT ÓRA 10.000.-FT

JEGYES FOTÓZÁS

LEGÉNY- VAGY LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP