Bemutatkozás

Pandula Judit vagyok, Budapesten élek férjemmel és kislányunkkal.

2015-ben kezdett foglalkoztatni az esküvőszervezés, mely mára szerelem lett, hivatásommá vált. Imádom minden pillanatát. Egy „álomesküvő” megszervezésénél számomra fontos szempont, hogy már az első találkozásnál a párral meglegyen közöttünk az összhang. Én arra törekszem, hogy minden elképzelésüket megvalósítsuk, megtaláljam a leginkább hozzájuk illő szolgáltatókat, és a nagy napon minden tökéletes legyen. Olyan, amilyennek megálmodták.

A Vintage Wedding Planner is néhány éve még csak álom volt. Eleinte elsősorban a családunk ’66-os VW Bogara állt rendelkezésre esküvőkön. Innen született a VW=Vintage Wedding elnevezés. A vintage stílus mindig közel állt hozzám, és az, hogy ez a ’66-os „csodabogár” a stílus minden jegyét magában hordozza, nem is kérdés.

Az elmúlt években rengeteget tanultam, többek között Rátkai Tímeától és több száz esküvői szolgáltatóval kerültem üzleti kapcsolatba. Jelenleg vállalási díjam jóval a piaci ár alatt van, mert számomra fontos, hogy szolgáltatásom mindenki számára elérhető legyen. A párok és hozzátartozóik mindig maximálisan elégedettek és hálásak voltak, ami számomra a legnagyobb elismerés.
2017.őszétől már nem csak Magyarországon, hanem Máltán is szervezünk esküvőket, kint élő magyar asszisztenciánk segítségével elérhető áron. Partner utazási irodáinknál vagy egyénileg foglalt nászutatokat már kiegészíthetitek tengerparti szimbolikus esküvővel, fotózással.
Asszisztensem Dóri segíti munkámat, hogy az itthoni és a máltai esküvők szervezése is maximális odafigyeléssel, gördülékenyen haladjon, és Nektek ne kelljen semmi miatt aggódnotok. Kedves, figyelmes személyiségével azonnal megtaláltuk a közös hangot, mára profi csapatmunkát végzünk.

 

Ha szeretnél többet megtudni rólam és a munkámról, keress bizalommal!

 

Szeretettel:
Judit