Bemutatkozás

Pandula Judit vagyok, a Vintage Wedding Planner tulajdonosa. 2015-ben kezdett foglalkoztatni az esküvőszervezés, mely mára szerelem lett, hivatásommá vált. Imádom minden pillanatát. Egy „álomesküvő” megszervezésénél számomra fontos szempont, hogy már az első találkozásnál a párral meglegyen közöttünk az összhang. Én arra törekszem, hogy minden elképzelésüket megvalósítsuk, megtaláljam a leginkább hozzájuk illő szolgáltatókat, és a Nagy Napon minden tökéletes legyen. Olyan, amilyennek megálmodták.

Az első lépések az esküvőszervezés világában

A Vintage Wedding Planner is néhány éve még csak álom volt. Családunk ’66-os VW Bogarával kezdődött az autóbérlés esküvőkre. Ebből született a VW=Vintage Wedding elnevezése is, hiszen a vintage stílus mindig közel állt hozzám, és az, hogy ez a ’66-os „csodabogár” a stílus minden jegyét magában hordozza, nem is kérdés. Beleszerettem az esküvők világába, és egyszerre világossá vált, merre megyek tovább.

“Wow!”

Így az elmúlt években rengeteget tanultam rendezvény- és esküvőszervezés, szertartásvezetés témájában. Mára több száz esküvői szolgáltatóval kerültem üzleti kapcsolatba, hogy tökéletessé tegyem szolgáltatásaimat az ifjú párok számára. Mindig az a legnagyobb elismerés, amikor látom a párok és a vendégek boldog, elégedett pillantásait. Törekszem a „wow” érzés elérésére, 200 százalékon teljesíteni nem csak a szervezés során, hanem életük egyik legszebb napján is.

Málta

2017. őszétől indult el az esküvő Máltán szolgáltatásunk, kint élő magyar asszisztenciánk segítségével, elérhető áron. Ez egy szerelem projekt volt, melyhez okleveles szertartásvezetőként már más szerepben is hozzájárulhatok. Így a párok partner utazási irodáinknál vagy egyénileg foglalt nászútjukat már kiegészíthetik tengerparti szimbolikus esküvővel úgy, hogy előttem, mint szertartásvezető előtt mondják ki a boldogító IGEN-t egy mesébe illő helyszínen.

Mára ez lett a cég fő profilja.

Mivel én is Máltán élek, itthoni szervező kollégák segítenek, hogy az itthoni és a máltai esküvők szervezése is maximális odafigyeléssel, gördülékenyen haladjon, és Nektek ne kelljen semmi miatt aggódnotok.

Ha szeretnél többet megtudni rólam és a munkámról, keress bizalommal!

Szeretettel:
Pandula Judit