Kreatív fotózás Málta fővárosában

Tengerparti esküvő Máltán- Városi kreatív fotózás- Valletta – Videó

Mdina után, most Málta fővárosába Vallettába kalauzolunk el benneteket. Tartsatok velünk Európa egyik legszebb fővárosába, ami télen, nyáron kihagyhatatlan program ha Máltára utaznátok. Esküvői csomagjaink közül a 3., 4. csomag tartalmazza már a vallettai kreatív fotózást is. Tartsatok velünk ismét egy virtuális sétára! Látogass el a YouTube csatornánkra, ahol további videókat találsz a gyönyörű Máltával kapcsolatban.

Málta és a kreatív fotózás

Tengerparti esküvő Máltán-Városi kreatív fotózás-Mdina – Videó

Mdinában Málta régi fővárosban jártunk, azért, hogy megmutassuk Nektek is ezt a csodaszép kis ókori várost. Rendszeresen készülnek itt az ifjú párokról varázslatos kreatív fotók a tengerparti esküvőjük után. Gyertek velünk és lessetek be a városi kreatív fotózási helyszíneinkbe, élvezzétek ezt a kis virtuális sétát velünk. Alig várjuk, hogy személyesen is megmutassuk Nektek. Látogass el a YouTube csatornánkra, ahol további videókat …

Minden amit Máltáról tudni érdemes!

Minden amit Máltáról tudni érdemes!

Málta egy kis szigetország a Földközi-tengeren, nem messze az olasz partoktól. Apró mérete ellenére évente több millió látogató fordul meg rajta, akik a világ minden tájáról érkeznek. Írásunkban röviden elmondjuk a legfontosabb tudnivalókat az ország kapcsán. Málta, az ideális üdülőhely Máltát számos okból kedvelik a turisták. Éghajlata az év nagy részében rendkívül kellemes, kulturális szempontból rendkívül gazdag ország, a turizmusra …

Házaspár a máltai tengerparton

Hogyan juthatsz el te is Máltára repülővel

Málta egy mediterrán kis gyöngyszem. Az emberek nagyon kedvesek, mosolygósak. Ezen felül Málta picike szigete tele van szebbnél szebb sziklás és homokos tengerparttal, számtalan izgalmas látnivalóval. Talán ez a titka annak hogy miért is olyan népszerű külföldi esküvői helyszín(persze ha az esküvői költségeket nézzük akkor is jó választás). Ha a házasságkötés külföldön zajlik, érdemes az esemény előtt is meglátogatni a …

Amit minden külföldi esküvő előtt álló párnak tudnia kellene Málta téli időjárásáról

Málta időjárását az év nagy részében szikrázó napsütés jellemzi, és igen, Málta télen is kellemes időt garantál az oda érkezőknek. A jelenlegi állapotok miatt valószínűleg sok esküvőt el kellett halasztani, ezért egy kis információval szeretném segíteni azokat akiket vonz a tengerparti esküvő gondolata. Málta kiváló helyszíne lehet egy itthon talán rendhagyónak tűnő esküvői időpontnak.

Bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák

Ahogy már korábbi cikkünkben említettük, a tengerparti esküvő némileg szakít a szokásokkal a sajátos helyszínnek köszönhetően. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a szokottól eltérő öltözéket kíván meg az eltérő környezet. Ebben a cikkünkben a nálunk bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák lesz a téma.

Mi az a szimbolikus esküvő?

A Máltán tartott tengerparti szertartásaink szimbolikus esküvők, magyar szertartásvezetővel. Hallottad már korábban ezt a kifejezést? Cikkünkben elmondunk mindent, amit tudni érdemes.

Tengerparti esküvő tippek, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen

A tengerparti esküvő az egyik legromantikusabb élmény, amelyben valaha részed lehet pároddal. A tengerből sugárzó nyugalom, a szép és meghitt környezet hozzájárul ahhoz, hogy életed legmaradandóbb pillanatává váljon a Nagy Nap. Most néhány gyakorlatias tanácsot azzal kapcsolatban, hogy biztosan a lehető legjobban alakuljon minden.

Ezért döntenek olyan sokan a tengerparti esküvő mellett

Manapság egyre többen döntenek a külföldi esküvő mellett a hagyományos nagyszabású szertartással és lakodalommal szemben. Málta népszerű célpontnak számít azok körében, akiknek tengerparti esküvő is a vágya, hiszen az ország gyönyörű tájakat, sok-sok látnivalót és kiváló ellátást kínál az idelátogatóknak. Cikkünkben az esküvőről, illetve Máltáról is megosztunk néhány hasznos tudnivalót.