A legszebb esküvői meglepetés a násznépnek, egy tengerparti esküvő

Sokan álmodni sem mernek egy fehér homokos, pálmafás tengerparti esküvőről, akár saját esküvőről legyen szó, akár meghívott vendégként.

Azt már sokszor hangsúlyoztam, milyen nagyszerű ár-érték arányú egy tengerparti esküvő Máltán. Talán nem is gondoljátok, hogy ha csak az árat nézzük, ma már nagyobb luxus Magyarországon tartani az esküvődet, mint ezen a kicsi szigeten. 

Várhatóan a létszám kisebb lesz, hisz nem mindenki szeret repülőre ülni, és nem is mindenkinek való egy ilyen esküvő, de az biztos, hogy igazi esküvői meglepetés a násznépnek amikor megkapják a meghívót és megpillantják, hogy az esküvői helyszín, Málta.

Izgalmas, egyedi, emlékezetes nyaralás lesz az egész násznép számára, és garantáltan életre szóló, felejthetetlen élménnyel gazdagodtok.

De nézzük, hogyan is készülj egy külföldi esküvő és egyben nyaralás szervezésére a családod, barátaid számára:

Az első és legfontosabb, a létszám meghatározása. Nem ritka, hogy akár 20-30 fő vagy ennél több vendégre is számíthattok egy tengerparti esküvőn, de különleges figyelmet igényel egy 15 fős esküvő megszervezése is hiszen repülőjegyet és szállást nem csak Nektek de a vendégeknek is foglalni kell.

Eldönthetitek, hogy csoportosan, mind együtt utaztok, és egy szállodában szálltok meg, vagy felajánlhatjátok a lehetőséget, hogy aki nem tud veletek tölteni egy egész hetet, ő csak az esküvő napján legyen mindenképp jelen, menetrend függvényében kint tartózkodhat akár csak 2-3 napot is.

Hogyan tudunk segíteni ebben Nektek?

Partner utazási irodánk az amazontravel.hu segítségével a legkedvezőbb megoldást fogjuk kínálni számotokra és akár a teljes foglalást ránk bízhatjátok.

Az általatok kiválasztott (ez esetben egyedi) csomag mellé foglalunk vendégeitek számára transzfer buszt nem csak a reptérre, de az esküvő napjára is, hogy kényelmesen és biztosan odaérjenek az esküvőtökre.

Álom helyszíneink (Esküvő helyszínek Máltán oldal linkje) többsége alkalmas kisebb és nagyobb vendégsereg fogadására is, welcome pezsgővel, falatkákkal, teljes esküvői menüsorral, korlátlan italcsomagokkal, zenés, táncos mulatsággal, rendkívül kedvező áron, mely szervezésében mi szintén segítségetekre leszünk.

Teljes magyar szolgáltató csapatunk segítségével gördülékenyen megy a készülődés is. Amennyiben az örömszülők, koszorúslányok is szeretnének sminket és/vagy frizurát kérni a Nagy Napra, ennek sincs akadálya. 

Keress minket bizalommal, ötleteljünk együtt!

Szeretettel,
Judit