Bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák

Ahogy már korábbi cikkünkben említettük, a tengerparti esküvő némileg szakít a szokásokkal a sajátos helyszínnek köszönhetően. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a szokottól eltérő öltözéket kíván meg az eltérő környezet. Ebben a cikkünkben a nálunk bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák lesz a téma.

Miben tér el a tengerparti esküvő a megszokottól?

Helyszíntől függetlenül a menyasszonyoknak manapság egyre nagyobb mozgástere van az esküvői ruha kiválasztásában. A tengerparti környezet egyik előnye a hagyományos helyszínek által elvárt, gyakran merevebb trendekhez képest, hogy sokkal kényelmesebb és lazább öltözéket tesz lehetővé.

A meghitt, egyedi környezet megadja azt a fajta könnyedséget és személyes jelleget, amelyet kevés más helyszíntől kaphatsz meg. A tenger megnyugtató közelsége, a forró tengerparti homok puhasága, a csodálatos kilátás és a megismételhetetlen színpaletta feledhetetlen élményt ad.

Az előbb felsorolt tényezők természetesen a szokásostól eltérő menyasszonyi ruhát is kívánnak meg. A napsütés és az enyhe szél kényelem, a homok és a tengervíz pedig a ruha épsége szempontjából jelentenek problémát, ha egy átlagos ruháról van szó. De mi ebben is segíteni tudunk!

A Nagy Nap megszervezése mellett a körülményeknek megfelelő, kényelmes, és természetesen gyönyörű ruhát is biztosíthatunk számodra.A ruhák egyedi tervezésűek, kimondottan tengerpartra készültek, és idén először viselik majd menyasszonyaink.

Hagyományos esküvői ruha kontra tengerpart

A hagyományos esküvői ruhák és kiegészítők kétségkívül gyönyörűek lehetnek, ám egyáltalán nem praktikusak egy tengerparti helyszín esetében.

A nagy szoknyarész, az abroncs és a hosszú uszály az enyhe szellő, a tengervíz és a homok miatt is problémát jelent. A homoktól piszkos lesz, ha vizes lesz, nehezen szárad, ráadásul a szél a mozgást is nehezíti. És bár a képeken, vagy a filmekben gyönyörűen fodrozódik a ruha vagy a frizura a szélben, mindannyian tudjuk, hogy a valóság általában mindig egy kicsit gubancosabb.

Hasonló a helyzet a megszokott magassarkú cipővel is: a tengerparti helyszínen egy lapos talpú, könnyű cipő, vagy inkább egy szandál a legcélszerűbb viselet.

Az utolsó két szempont a ruha egészét érinti. Egy többrétegű szoknya részből álló, összetettebb darab, jelentősen melegebb egy laza, szellős tengerparti ruhánál. Habár máltai helyszínünkön a nyári hőséget enyhíti a folyton jelenlévő enyhe szellő, egy klasszikus ruha így is gyorsan kényelmetlenné válik. A tengerparti ruha viszont könnyedén libben a szélben, mely a fotókon is rendkívül jól mutat majd.

Utoljára pedig jöjjön a szállítás kérdése. Az utazás előtt rendkívül gondosan be kell csomagolni a ruhát,hogy a szállítás során ne sérüljön, azonban így szinte biztos, hogy gyűrött lesz mire megérkeztek Máltára.

Bérelhető tengerparti menyasszonyi ruháinkról

A nálunk bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák viszont leveszik a válladról ezt a terhet. Már az utazás is könnyebbé válik, hiszen nem kell aggódnod a szállítás közben felmerülő esetleges problémák miatt, és nem kell plusz bőröndöt hozni a menyasszonyi ruhád miatt.

Nálunk már rengeteg modellből választhatsz, melyek egyrészt állíthatóak, másrészt általában külön felső és szoknya részből állnak, így szabadon variálhatóak. A testreszabhatóságnak köszönhetően biztosan találsz olyan darabot, amely elnyeri a tetszésedet. Természetesen a választékot megtekintheted weboldalunkon is! Igény szerint fátyollal vagy egyéb tartozékokkal is kiegészítheted a ruhádat.

Ezekre a ruhákra jellemző, hogy a hagyományos daraboknál sokkal könnyebbek, szellősebbek. Kialakításuknak köszönhetően a tengervizet is bírják, gyorsan száradnak. A fehér szín választékunkban is dominál, de ha az egyedi környezethez egyedi összeállítást szeretnél, természetesen színes már néhány darabból is választhatsz.

A tengerparti ruhák bérleti díja 250 eurónál kezdődik.

Végszó

A gyönyörű romantikus tengerpart az átlagosnál sokkal könnyebb, lengébb ruhát kíván meg részben a praktikum, részben a kényelem miatt. Ha tőlünk bérelsz ruhát, számos darabból választhatsz, amelyeket akár variálhatsz is, ráadásul méretre is tudjuk őket állítani.

Kölcsönözhető tengerparti menyasszonyi ruhák

Elkészültek tengerparti menyasszonyi ruha kollekciónk első darabjai, és alig várják, hogy Máltán felpróbáld őket!

  • Állítható méretű
  • Kényelmes
  • Könnyű
  • Minőségi
  • Elérhető 350€-tól
  • Többsége variálható, 2 részes

A ruhák többsége két részes, így variálhatod, melyik szoknyát melyik felsővel viselnéd szívesebben, közel 30 féle variációból tudsz választani.


Nem kell aggódnod, hogyan hozd magaddal a repülőn, hiszen Máltán vár az álomruhád!


Már 350€-tól kibérelheted tengerparti esküvődre, vagy csak fotózásra is.


A ruhák mérete állítható 34-40-ig, de szükség esetén rád igazítjuk.


Fátyol vagy selyemvirág koszorú bérlése a nagy napra a cégünk ajándéka, amennyiben nálunk bérled a menyasszonyi ruhádat!


A még különlegesebb fotók kedvéért akár a tengerbe is bemehetsz ebben a ruhában.


Garantáltan minőségi és kényelmes, a legnagyobb hőségben is, hiszen kimondottan tengerparti esküvőre készültek