Bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák

Ahogy már korábbi cikkünkben említettük, a tengerparti esküvő némileg szakít a szokásokkal a sajátos helyszínnek köszönhetően. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a szokottól eltérő öltözéket kíván meg az eltérő környezet. Ebben a cikkünkben a nálunk bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák lesz a téma.

Miben tér el a tengerparti esküvő a megszokottól?

Helyszíntől függetlenül a menyasszonyoknak manapság egyre nagyobb mozgástere van az esküvői ruha kiválasztásában. A tengerparti környezet egyik előnye a hagyományos helyszínek által elvárt, gyakran merevebb trendekhez képest, hogy sokkal kényelmesebb és lazább öltözéket tesz lehetővé.

A meghitt, egyedi környezet megadja azt a fajta könnyedséget és személyes jelleget, amelyet kevés más helyszíntől kaphatsz meg. A tenger megnyugtató közelsége, a forró tengerparti homok puhasága, a csodálatos kilátás és a megismételhetetlen színpaletta feledhetetlen élményt ad.

Az előbb felsorolt tényezők természetesen a szokásostól eltérő menyasszonyi ruhát is kívánnak meg. A napsütés és az enyhe szél kényelem, a homok és a tengervíz pedig a ruha épsége szempontjából jelentenek problémát, ha egy átlagos ruháról van szó. De mi ebben is segíteni tudunk!

A Nagy Nap megszervezése mellett a körülményeknek megfelelő, kényelmes, és természetesen gyönyörű ruhát is biztosíthatunk számodra.A ruhák egyedi tervezésűek, kimondottan tengerpartra készültek, és idén először viselik majd menyasszonyaink.

Hagyományos esküvői ruha kontra tengerpart

A hagyományos esküvői ruhák és kiegészítők kétségkívül gyönyörűek lehetnek, ám egyáltalán nem praktikusak egy tengerparti helyszín esetében.

A nagy szoknyarész, az abroncs és a hosszú uszály az enyhe szellő, a tengervíz és a homok miatt is problémát jelent. A homoktól piszkos lesz, ha vizes lesz, nehezen szárad, ráadásul a szél a mozgást is nehezíti. És bár a képeken, vagy a filmekben gyönyörűen fodrozódik a ruha vagy a frizura a szélben, mindannyian tudjuk, hogy a valóság általában mindig egy kicsit gubancosabb.

Hasonló a helyzet a megszokott magassarkú cipővel is: a tengerparti helyszínen egy lapos talpú, könnyű cipő, vagy inkább egy szandál a legcélszerűbb viselet.

Az utolsó két szempont a ruha egészét érinti. Egy többrétegű szoknya részből álló, összetettebb darab, jelentősen melegebb egy laza, szellős tengerparti ruhánál. Habár máltai helyszínünkön a nyári hőséget enyhíti a folyton jelenlévő enyhe szellő, egy klasszikus ruha így is gyorsan kényelmetlenné válik. A tengerparti ruha viszont könnyedén libben a szélben, mely a fotókon is rendkívül jól mutat majd.

Utoljára pedig jöjjön a szállítás kérdése. Az utazás előtt rendkívül gondosan be kell csomagolni a ruhát,hogy a szállítás során ne sérüljön, azonban így szinte biztos, hogy gyűrött lesz mire megérkeztek Máltára.

Bérelhető tengerparti menyasszonyi ruháinkról

A nálunk bérelhető tengerparti menyasszonyi ruhák viszont leveszik a válladról ezt a terhet. Már az utazás is könnyebbé válik, hiszen nem kell aggódnod a szállítás közben felmerülő esetleges problémák miatt, és nem kell plusz bőröndöt hozni a menyasszonyi ruhád miatt.

Nálunk már rengeteg modellből választhatsz, melyek egyrészt állíthatóak, másrészt általában külön felső és szoknya részből állnak, így szabadon variálhatóak. A testreszabhatóságnak köszönhetően biztosan találsz olyan darabot, amely elnyeri a tetszésedet. Természetesen a választékot megtekintheted weboldalunkon is! Igény szerint fátyollal vagy egyéb tartozékokkal is kiegészítheted a ruhádat.

Ezekre a ruhákra jellemző, hogy a hagyományos daraboknál sokkal könnyebbek, szellősebbek. Kialakításuknak köszönhetően a tengervizet is bírják, gyorsan száradnak. A fehér szín választékunkban is dominál, de ha az egyedi környezethez egyedi összeállítást szeretnél, természetesen színes már néhány darabból is választhatsz.

A tengerparti ruhák bérleti díja 250 eurónál kezdődik.

Végszó

A gyönyörű romantikus tengerpart az átlagosnál sokkal könnyebb, lengébb ruhát kíván meg részben a praktikum, részben a kényelem miatt. Ha tőlünk bérelsz ruhát, számos darabból választhatsz, amelyeket akár variálhatsz is, ráadásul méretre is tudjuk őket állítani.