Házassági fogadalom…akarom?

Érezted már az életed során, hogy egy hosszú nem túl jó időszak után most minden annyira rendben van?

Nekem ez most (már sokadszorra) jött el…

Ez egy nagyon őszinte üzenet most tőlem nektek.

MI TÖRTÉN AZ ELMÚLT EGY ÉVBEN?

Sokan nem tudjátok, vagy talán sejtettétek, hogy az életem, a posztjaim a kisugárzásom vagy valami megváltozott. Egy évvel ezelőtt hoztam egy döntést, mely ugyan minden elvemmel ellenkezett, és nem hittem, hogy ez megtörténhet… de most már tudom, életem legjobb döntése volt.

Annak ellenére, hogy a házassági fogadalom számomra is nagyon fontos, hoztam egy döntést… bármennyire is hiszek a szerelem erejében, elvesztettem a hitem a saját házasságom erejében. A válást választottam, de hittem, és most már tudom, hogy van még szerelem és boldogság a számomra. Minden megváltozott. A házassági fogadalom két ember közös szándéknyilatkozata, hogy életük végéig jóban, rosszban kitartanak egymás mellett. Nekem nem sikerült. Mert nem megy bármi áron és nem megy ha csak te akarod. És talán pont ettől lettem mára erősebb és szerethetőbb, mint valaha.

SZERELEM…

Rájöttem, hogy az életem egyik legfontosabb mozgatórugója a szerelem. Az érzés amikor valakivel annyira tökéletes minden, valaki akivel teljesen egyirányba mentek. Akire felnézhetsz, aki tisztel, aki büszke rád és akire te is nagyon büszke vagy. Valaki, akire számíthatsz ha egy ölelésre van szükséged de tudja mikor kell magadra hagyni kicsit. Ha Te megtaláltad ŐT akkor igazán szerencsés vagy.

HÁZASSÁGI FOGADALOM

Házasság

Minden boldog pár láttán és házassági fogadalom hallatán újra hinni kezdek, mert igen is létezik boldog, életre szóló házasság. Ám ez csak úgy működhet ha mindkét fél ugyanúgy hisz ebben, és a döntés amit a Nagy Napon hoztok, végleges és megváltoztathatatlan. Mert csak így lehet. Ez egy olyan döntés ami alapjaiban változtatja meg mindkettőtök életét. Sokan nem tudnak vagy nem akarnak ezzel a „nyomással” együtt élni. Nem mindenki alkalmas erre. Nem véletlenül volt már több olyan párunk akik kizárólag szimbolikus esküvőt terveztek, házassági fogadalommal, egy ígérettel, gyűrű váltással, de a hivatalos házasságkötés kötöttsége nélkül.

Mi itt vagyunk és profi csapatommal mindent megteszünk azért, hogy a TI álomesküvőtök- legyen az hivatalos vagy szimbolikus- TÖKÉLETES LEGYEN.

Szeretettel,
Judit