Szerelem mindenkinek: Az azonos nemű házasság Máltán

Üdvözlet mindenkinek a nyitott gondolkodású kis szigetünkön, ahol a szeretet és elfogadás mindenek felett áll!

Máltán, ezen a gyönyörű és mélyen hívő szigeten, már 2017 óta az azonos nemű párok is hivatalosan köthetnek házasságot. Ez az intézkedés nemcsak a sziget országának, de a környező régiók és világ számára is példaértékű.

Bár Málta konzervatív értékeket vall, mégis megértő és befogadó attitűdöt tanúsít az azonos nemű párok és az ő jogaik iránt. Hiszünk abban, hogy minden embernek joga van a boldogsághoz és a szeretethez, és ezen elképzelésen alapulva teszünk meg mindent annak érdekében, hogy minden párnak megadjuk a lehetőséget arra, hogy örök hűséget esküdjenek egymásnak.

Mindenkinek nyitott ajtókkal várjuk a boldogságra való vágyát, és szolgáltatásaink révén segítünk abban, hogy az azonos nemű párok is megvalósíthassák álmukat a házasságról. A szervezésünk lehetővé teszi, hogy hivatalosan, angolul vagy akár magyarul is kimondják a boldogító IGEN-t, akár a tengerpart gyönyörű környezetében, egy szimbolikus ceremónia keretében.

Sokan érkeznek hozzánk Magyarországról is, hogy Máltán találják meg azt a befogadó és szeretetteljes légkört, amelyben szerelmüket hivatalosan is megpecsételhetik. Ez a lehetőség nemcsak azoknak ad új reményt és boldogságot, akik saját országukban még nem élvezhetik ugyanezt a jogot, hanem erősíti azt a hitünket is, hogy a szerelem valóban mindenkit megillet.

Fontos azonban tudni, hogy az itt kötött házasság kizárólag azon országokban minősül törvényes házasságkötésnek, ahol ugyanúgy törvényes a melegházasság.

Ennek ellenére mi büszkén állunk mellette, hogy Málta előttünk jár az elfogadás és szeretet útján.

Tehát üdvözöljük mindazokat, akik a szeretet és boldogság szigetére érkeznek, hogy velünk együtt ünnepeljék az igaz szerelmet és az azonos nemű párok jogait. 

Legyen számotokra is boldog és örömteli a házasságotok, hiszen a szerelem mindenkinek jár!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok ezen az úton, és higgyétek el, hogy mindig itt vagyunk, hogy segítsünk álmaitokat valóra váltani.

Szeretettel,

Pandula Judit, a Vintage Wedding Planner tulajdonosa