Tengerparti esküvői ceremónia

Mindannyian láttunk már életünkben legalább egyszer esküvői ceremóniát. Így van már némi kép mindenki fejében arról, hogyan is néz ki egy esküvői ceremónia. 

A tengerparti esküvői ceremónia, hasonlóan a polgári szertartáshoz, tartalmaz minden lényegi elemet, mint a gyűrűhúzás, az igenek, az aláírás, és a fogadalmak.

ÉS MÉG…

És még ennél is többet, szerelmetek történetét. A hagyományok mellett törekszünk a személyre szabott, egyedi szövegre, minden olyan plusz részlettel, amit az ifjú pár szeretne. Az esküvői ceremónia nem hosszabb mint 15-20 perc, magyar nyelvű szimbolikus esküvő esetén. A hivatalos, máltai anyakönyvvezető által tartott szertartás hossza általában maximum 5-10 perces és angol nyelven zajlik.

MITŐL MÁS EZ AZ ESKÜVŐI CEREMÓNIA?

Tengerparti esküvői ceremónia

Az esküvői ceremónia része a szertartásvezető emlékezetes, meghitt, olykor vicces részletekkel fűszerezett beszédje rólatok, a megismerkedésetekről, lánykérésről, melytől még személyesebb lesz számotokra. De további érdekes, izgalmas részletet is tartalmazhat. Ilyen a homokceremónia, lakatceremónia, kötélceremónia és még sok hasonló „első közös feladat” melyet már mint házaspár kell megoldanotok, és melynek eredményeképpen hazavihettek egy szimbólumot is emlékbe arról a gyönyörű napról.

Ha további részleteket szeretnél megtudni a tengerparti esküvői ceremóniáról vagy szeretnéd átélni kedveseddel, keress minket bizalommal!

Szeretettel,
Judit