Esküvői helyszínek Máltán

Pergola hotel

1. L-Ahrax Tal

Az alap helyszínünk, mely extra költség nélkül használható polgári hivatalos és szimbolikus esküvői ceremóniára is, a L-Ahrax Tal, Mellieha északnyugati csúcsán egy szikla tetején magasodó lélegzetelállító tengeri panorámás helyszín. Itt található egy kicsi mesébeillő kápolna is.

2. Hola Beach Club

Ez egy csodálatos fehér homokos strand pálmafákkal a Nagy Napra! A helyszín részben vagy egészben lefoglalható a szertartásra és/vagy a vacsorára és a bulira. A kapcsolódó szálloda a Labranda Riviera hotel & Spa, amely közel van a Mellieha-öbölhez és a városközponthoz. Ezt a szállodát azoknak ajánljuk, akik ezen a gyönyörű szigeten szeretnék eltölteni nászútjukat.

3. Solana Hotel & Spa

Solana Hotel & Spa tetőterasza medencével és egy csodálatos panorámával Mellieha városára, a Paris templomra és a tengerre. Családias hangulatú, részben vagy teljes egészében lefoglalható a ceremóniára és/vagy a vacsorára és az azt követő partyra. Kiváló hotel a központban, ahol a teljes nászutat eltölthetitek a vendégekkel. A homokos tengerpart 15-20 perc séta távolságra van.

4. Pergola Hotel & Spa

A G3 Csoport másik lenyűgöző hotele a Pergola Hotel & Spa nagyobb létszám befogadására is alkalmas, szintén medencés, panorámás terasszal, és egy különleges barlang bárral mely egyedülálló hangulatot kölcsönöz. A helyszín több pontja is alkalmas polgári hivatalos és szimbolikus ceremónia megtartására, és/vagy a vacsorára és az azt követő partyra. Szintén kiváló hotel a központban, ahol a teljes nászutat eltölthetitek akár a vendégekkel együtt. A homokos tengerpart 15-perc séta távolságra van. Kérj tőlünk egyedi ajánlatot itt

5. The beach at Paradise

The beach at Paradise, egyedülálló helyen, a festői Paradise-öbölben, Málta szigetének legészakibb részén helyezkedik el. Egy szabadtéri étterem kilátással a tengerre.Kiváló helyszín kisebb és nagyobb létszámú esküvőkre és az azt követő vacsorára és partyra is.