Esküvői helyszínek Máltán

Radisson Blu Resort- Golden Sands

1. L-Ahrax Tal

Az alap helyszínünk, mely már 150€-ért elérhető és használható polgári hivatalos és szimbolikus esküvői ceremóniára is, a L-Ahrax Tal, Mellieha északnyugati csúcsán egy szikla tetején magasodó lélegzetelállító tengeri panorámás helyszín. Itt található egy kicsi mesébe illő kápolna is.

2. Hola Beach Club

Ez egy csodálatos fehér homokos strand pálmafákkal a Nagy Napra! A helyszín részben vagy egészben lefoglalható a szertartásra és/vagy a vacsorára és a bulira. A kapcsolódó szálloda a Labranda Riviera hotel & Spa, amely közel van a Mellieha-öbölhez és a városközponthoz. Ezt a szállodát azoknak ajánljuk, akik ezen a gyönyörű szigeten szeretnék eltölteni nászútjukat.

3. Radisson Blu Resort- Golden Sands

Ez az impozáns 5 csillagos szálloda a Golden Bayen igazi mesebeli paradicsom az esküvőre és nászútra készülő pároknak. Több olyan része is van a hotelnek ahol akár csak kettesben, akár vendégeitekkel, lenyűgöző tengeri panorámával tarthatjátok a ceremóniát és az azt követő álló fogadást, vagy gálavacsorát is. Részletekért kérj egyedi ajánlatot

4. Bei Restaurant

Ez az igazi mediterrán izeket és hangulatot kínáló 5 csillagos étterem a még 3 csillagos de új és gyönyörű Viu57 szállodával együttműködésben, Mellieha egyik legszebb panorámával rendelkező részén található. Nem is kérdés, miért szeretik a helyiek is annyira ezt az éttermet. A medence partján a lenyűgöző panoráma mellett élvezhetitek életetek egyik legszebb napját, a ceremóniát követően pedig csodás ízek várnak. Bővebb információkért kérj egyedi ajánlatot!

5. The beach at Paradise

The beach at Paradise, egyedülálló helyen, a festői Paradise-öbölben, Málta szigetének legészakibb részén helyezkedik el. Egy szabadtéri étterem kilátással a tengerre.Kiváló helyszín kisebb és nagyobb létszámú esküvőkre és az azt követő vacsorára és partyra is.