Esküvői helyszínek Máltán

1. L-Ahrax Tal

Az alap helyszínünk, mely extra költség nélkül használható polgári hivatalos és szimbolikus esküvői ceremóniára is, a L-Ahrax Tal, Mellieha északnyugati csúcsán egy szikla tetején magasodó lélegzetelállító tengeri panorámás helyszín. Itt található egy kicsi mesébeillő kápolna is.

2. Solana Hotel & Spa

Solana Hotel & Spa tetőterasza medencével és egy csodálatos panorámával Mellieha városára, a Paris templomra és a tengerre. Családias hangulatú, részben vagy teljes egészében lefoglalható a ceremóniára és/vagy a vacsorára és az azt követő partyra. Kiváló hotel a központban, ahol a teljes nászutat eltölthetitek a vendégekkel. A homokos tengerpart 15-20 perc séta távolságra van.

3. Pergola Hotel & Spa

A G3 Csoport másik lenyűgöző hotele a Pergola Hotel & Spa nagyobb létszám befogadására is alkalmas, szintén medencés, panorámás terasszal, és egy különleges barlang bárral mely egyedülálló hangulatot kölcsönöz. A helyszín több pontja is alkalmas polgári hivatalos és szimbolikus ceremónia megtartására, és/vagy a vacsorára és az azt követő partyra. Szintén kiváló hotel a központban, ahol a teljes nászutat eltölthetitek akár a vendégekkel együtt. A homokos tengerpart 15-perc séta távolságra van. Kérj tőlünk egyedi ajánlatot itt

4. Hola Beach Club

Hola Beach Club exclusive fehér homokos part pálmafákkal. A helyszín részben vagy teljes egészében is lefoglalható a ceremóniára és/vagy a vacsorára és az azt követő partyra. A hozzátartozó hotel a Labranda Riviera hotel & Spa, mely a városközponttól távolabb esik így azoknak ajánljuk akik szívesebben töltik a hotelben a nászútjukat, mint a város vagy a tengerpartok felfedezésével. A strand busszal megközelíthető.

5. The beach at Paradise

The beach at Paradise, egyedülálló helyen, a festői Paradise-öbölben, Málta szigetének legészakibb részén helyezkedik el. Egy szabadtéri étterem kilátással a tengerre.Kiváló helyszín kisebb és nagyobb létszámú esküvőkre és az azt követő vacsorára és partyra is.