Esküvőszervezés

Az ember életében az egyik legszebb és legboldogabb pillanat, amikor szerelmével elhatározzák, összekötik életüket. A legtöbb nő már kislánykora óta álmodozik erről a pillanatról, milyen lesz a ruhája, a dekoráció, kiket szeretne biztosan meghívni a nagy eseményre. Bármennyire is meglepő, sok férfi is gondol a házasságra, pláne attól a pillanattól, amikor megtalálja a számára tökéletes Nőt.

Ha már megvolt a leánykérés, rövid időn belül kezdetét veszi a szervezés. Ma Magyarországon már több száz esküvői szolgáltató dolgozik azért, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. Igen ám, de hogyan tudjátok eldönteni ki az, aki valóban profi, akivel meg is találjátok a közös hangot, és nem utolsó sorban, megbízható.
Hatalmas teher meghozni a döntést, főleg egy ilyen fontos esemény szervezésekor. Senki nem születik rendezvényszervezőnek. Jó esetben, életetekben egyszer lesz esküvőtök, és természetes, hogy annak a napnak tökéletesnek kell lennie.

Az esküvőszervező legfőbb feladata levenni ezt a terhet a vállatokról. Időt és pénzt spórol nektek, megkímél a felesleges stressztől. A forgatókönyv összeállítása és a rendezvény lebonyolítása sem egy ünneplő ifjú pár feladata kell, hogy legyen, hisz hogyan is tudnátok önfeledten ünnepelni, ha közben Nektek kell még erre is figyelni.

Gyakran hangzik el a kérdés, vajon teljesen kiveszi-e a szervező az esküvőszervezést a kezetekből, ha netán egy részébe a menyasszony szívesen vetné bele magát. A válaszom, nem. Mindig veletek együtt ötletelve alakul ki a végeredmény, hisz ez a Ti napotok. Fontos, hogy megosszátok velünk az elképzeléseiteket, már az első találkozáskor. Számos esküvő szervezése és lebonyolítása után, ezekkel az információkkal a birtokunkban, szinte azonnal összeáll a fejünkben egy kép, kik lennének számotokra a legmegfelelőbb szolgáltatók, milyen helyszínek jöhetnek számításba a tervezett stílushoz, létszámhoz.
Az első személyen egyeztetés, díj és kötelezettség mentes!

Első lépések:
Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen info@vintageweddingplanner.hu
Oszd meg velünk milyen esküvőt látsz magad előtt, ha becsukod a szemed!

Köszönettel:
Pandula Judit
Esküvőszervező