Melegházasság Máltán

Same Sex Wedding – Melegházasság Máltán

Málta történelmet írt, amikor minden szerelmes pár számára egyenlővé tette a házassági jogokat, törvényessé tették a melegházasság lehetőségét ezen a napsütötte pici szigeten.

Málta hosszú utat tett meg, hogy ez a konzervatív értékeket valló katolikus ország ma nyitott gondolkodású, szabad, meleg főváros legyen.

A jogszabályokat 2017-ben módosították, hogy az azonos neműek házassága ugyanazokat a jogokat és kötelezettségeket hordozza magában, amelyeket az állami törvények felvázolnak a máltai házasságra vonatkozóan.

A máltai melegházasság mára elérhető lehetőséggé vált. A szerelmes magyar meleg párok közül még kevesen élvezhették, de sokan tervezik, hogy Máltán kötik össze hivatalosan is életüket! Fontos tudnotok azonban, hogy házasságkötésetek csak azon országokban lesz érvényes, ahol szintén törvényes a melegházasság. Tehát az azonos neműek házassága Magyarországon továbbra sem engedélyezett, így kizárólag a bejegyzett élettársi kapcsolat lehetséges. 

De örömmel mondhatjuk, hogy Máltán ezeket az elavult korlátozásokat eltörölték, és a házasság Máltán ugyanolyan egyenlő és szabad, amennyire mindannyian megérdemeljük.

Az elmúlt években Málta meghatározta a nyitottság és a tolerancia mércéjét, a család és a nemek elismerése tekintetében. Akármilyen kicsi vagy nagy esküvőt tervezel, azt tervezd büszkeséggel! Mi boldogan valósítjuk meg álmaitok esküvőjét, melynek csak a képzeletetek szab határt.

Minden szerelmes pár megérdemli, hogy legyen egy tengerparti álomesküvője Máltán. Ezért is ajánljuk Nektek szeretettel esküvői csomagjainkat, melyek mindegyike magyar szertartás vezetővel teszi teljessé és tökéletessé a Nagy Napot. Kint élő profi magyar csapattal dolgozunk. Egyedi általatok választott színvilágú dekorációval, rátok írt ceremónia szöveggel, sminkessel, fodrásszal és nem utolsó sorban profi fotókkal teljes a kínálatunk.

További információk a hivatalos házasságkötésről.

Lehetőségetek van egyedi kisebb illetve nagyobb csomagot összeállítani.

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, vegyétek fel velünk a kapcsolatot akár e-mailen, akár telefonon. A konzultáció díjmentes.

Lájkoljátok facebook oldalunkat, melyen izgalmas tartalommal jelentkezünk a témában.