Tengerparti esküvő Máltán

Miért érdemes a tengerparti esküvő mellett dönteni?

A tengerparti esküvő felejthetetlen élmény. Nincs még egy olyan mesébe illő helyszín az IGEN kimondására, mint egy varázslatos sziklaszirt, vagy az aranyhomokos part, háttérben a türkizkék tengerrel. A tenger színe, az illata, a morajlása mind örök emlék marad a Nagy Napról. A tengerparti esküvő akár kettesben, akár együtt a családdal, barátokkal is fantasztikus élmény.

Tengerparti esküvő árak

Nálunk a tengerparti esküvő már elérhető 890€-tól amiben a profi fotók és a ceremónia is benne van. Több csomagból választhattok, de teljesen egyedi ajánlatot is kérhettek, csak a képzelet szab határt.

Árlistánkat itt találod.

Az esküvőszervezés menete

A tengerparti esküvő szervezése általában egy e-maillel kezdődik, melyben megírhatjátok mikor és milyen esküvőre vágytok. Megbeszéljük mik a lehetőségek, esetleg video beszélgetést kezdeményezünk. Az esküvőket gyakran hétköznap tartjuk, így jó eséllyel lesz miből választani, ami az időpontokat illeti. Szívesen segítünk a teljes utazás, szállás foglalásában is, hiszen partner utazási irodáink készséggel küldenek ajánlatot. Ha mindent megbeszéltünk és úgy döntötök, lefoglaljátok valamelyik csomagunkat, akkor online küldünk szerződést. A foglaló bármely csomag esetén 300€, a fennmaradó összeget pedig az esküvő napján kell fizetni Euróban. Ezután majd szükségem lesz szerelmetek történetére, hogy számotokra egyedi, Nektek szóló szöveget írhassak. Egy héttel az esküvő előtt megkapjátok a forgatókönyvet a Nagy Napról.  A kiszemelt dátum előtt legalább egy nappal érdemes kiutazni, és még aznap találkozunk is, szükség esetén magyar taxi szolgálat megy értetek a reptérre.

Szimbolikus esküvő/külföldi esküvő

A külföldön kötött hivatalos házasságot itthon még érvényesíteni kell az anyakönyvi hivatalban. Mi nem vállalunk Máltán hivatalos máltai esküvőt, mivel sokkal költségesebb, és a máltai anyakönyvvezetők nem tudnak rugalmasak lenni egy esetleges viharos időjárás miatti időpont módosításnál. A szövegük inkább a máltai törvényi hivatkozást tartalmazza, angol nyelven és csak néhány perces a ceremónia, melyhez szükség van két tanúra. Ahhoz, hogy Máltán szimbolikus esküvőtök legyen, magyarul, egyedi, rátok írt szöveggel, meghitt hagyományos magyar szertartás elemekkel, az szükséges, hogy itthon (akár csak két tanúval, hétköznap díjmentesen, bármely hivatalban) hivatalosan házasságot kössetek. Fontos, hogy 30 nappal előtte be kell jelentkezni. Így már valóban nászutasokként indulhattok Máltára a tengerparti esküvőtökre.

Amiben mi segítünk

A teljes szervezést levesszük a vállatokról, és nem lesznek nyelvi nehézségek sem, hiszen kint élő és dolgozó profi magyar szolgáltató csapatunk a Nagy Napon csak értetek dolgozik. A sminkes, a fodrász és a fotós is a szálláshelyetekre megy, ahol a készülődés zajlik majd. A fotós visz benneteket a szebbnél szebb és már bevált fotózási helyszínekre, és a ceremóniára.

Garantáltan vidáman és stressztől mentesen telik majd a nap, hiszen teljes mértékben ránk bízhatjátok magatokat.

Tengerparti esküvő ÉS nászút?

Az esküvőt követően a párok egy felejthetetlen utazással szokták kezdeni a mézes heteket. Nincs ez másképp egy tengerparti esküvőt követően sem. Partner utazási irodáink segítségével megszervezzük a teljes nászutat Nektek, szállással, repülőjeggyel, akár magyar idegenvezetős programokkal színesítve, ha arra van igény. 

Miért éppen Málta?

Málta egy igazi kis szerelemsziget a Földközi tenger közepén. Mediterrán éghajlat jellemzi és az év 300 napjában garantált a napsütés. Tavasszal és ősszel kellemes 25-30 fok, júliusban és augusztusban forróság van. Mediterrán utcácskák, csodás történelmi épületek, varázslatosan kéklő tenger, pálmafák teszik még különlegesebbé. Bár van hivatalos máltai nyelv, mindenki angolul beszél. Repülővel csak 2 óra és igen kedvezőek a jegyárak.