Hogyan juthatsz el te is Máltára repülővel

Málta egy mediterrán kis gyöngyszem. Az emberek nagyon kedvesek, mosolygósak. Ezen felül Málta picike szigete tele van szebbnél szebb sziklás és homokos tengerparttal, számtalan izgalmas látnivalóval.


Talán ez a titka annak hogy miért is olyan népszerű külföldi esküvői helyszín (persze ha az esküvői költségeket nézzük akkor is jó választás).

Ha a házasságkötés külföldön zajlik, érdemes az esemény előtt is meglátogatni a helyszínt, így javasolt egy hétre ellátogatni a szigetre, hogy legyen idő mindent megnézni. 

Azoknak akik valóban szeretnének mindent megnézni, szervezünk idegenvezetős kiscsoportos és egyéni túrákat is Máltára.

Málta repülővel

Máltára könnyebb és olcsóbb eljutni mint azt sokan gondolják. Normál időszakban több fapados járat közül is választhatunk. Közvetlen járattal jellemzően 2 óra az út.

3 légitársaságot ajánlok:

  • Ryanair – Budapestről indít járatokat
  • Wizzair – Budapestről és Debrecenből is indul
  • Airmalta – Bécsből

Mindegyik társaság hetente többször is indít járatokat, rendkívül kedvező áron. Az úton lehetőség van vásárolni inni és ennivalót is.

Málta repülővel tehát nagyon is egyszerűen megközelíthető!

Esküvői költségek Máltán

Az általános árazás Máltán nagyon hasonlít a Magyarországon megszokotthoz. Az esküvői költségek viszont kedvezőbbek, hisz a szolgáltatók mind kint élő magyarok. Illetve itt jellemzően kisebb vendég létszámmal is kell kalkulálni. 

Többek között az esküvői fotós költségei is alacsonyabbak. Míg otthon egy fotós 10-12 órát kell rendelkezésre álljon a készülődéstől a tortavágásig akár otthonától több száz kilométerre, 800 fotót átadva, addig a kinti fotósaink az egyes csomagoktól függően elsősorban a ceremóniát és a kreatív fotókat rögzítik több helyszínen. Nincs útiköltség hiszen Máltán kicsik a távolságok.

Megéri Máltán házasságot kötni?

Mi elsősorban szimbolikus esküvőt szervezünk Máltán, Magyarországon kötött hivatalos házasságkötés után. 

Ez a legkedvezőbb verziója egy kinti ceremóniának, hiszen nincs hivatalos fordítási költség, nem vagytok kötve a kinti törvényekhez, és a szertartás teljes egészében szimbolizálja a magyar polgári szertartást, csak ez esetben szertartásvezető előtt történik az esketés . Több mint 600€-t spórolhatunk így. Az általunk összeállított csomagokkal 1 millió forint alatt is megvalósulhat az álom tengerparti esküvőtök, és a mesés nászút egyben.

Esküvői csomagjaink 5 évnyi tapasztalatunk, és az eddig felmerült igények alapján állt össze, nézd meg őket itt.