Tengerparti esküvőre vágysz? Egy meseszép szigeten szervezzük meg esküvőtöket magyar asszisztenciával. A tengerparti esküvő árak nálunk rendkívül kedvezőek, hisz minden szolgáltató Máltán él. Már 890 €-tól lehet álomszép tengerparti ceremóniád, magyar szertartásvezetővel.

Tengerparti esküvő Máltán

A Földközi-tenger közepén, Szicília és Afrika között fekvő Málta kis mérete ellenére változatos kulturális és turisztikai élményt nyújt az odalátogatóknak. Régi templomromok, erődök, középkori paloták, szűk utcácskák, hatalmas katedrálisok tanúskodnak az ország gazdag múltjáról. A három lakott szigetből (Málta, Gozo, Comino) álló kis ország nemcsak műemlékeivel, hanem természeti adottságaival is lenyűgözi az utazókat, a Földközi-tenger térségében keresve sem lehet búvárkodásra alkalmasabb öblöket, lagúnákat találni. Igazi kis romantikus ékszerdoboz, ami tökéletes helyszín egy tengerparti esküvő kapcsán.

 

Európában Málta az egyik legkellemesebb klímájú ország. Az éghajlat mediterrán, enyhe, esős telekkel és forró, száraz nyarakkal. Az év nagy részében kék ég és ragyogó napsütés jellemzi. A nyár forróságát enyhítik a szinte folyamatosan fújó északnyugati szelek. A nyár általában szeptember végén ér véget, amikor az Atlanti-óceán felől érkező légáramlatok elérik a szigeteket. A hőmérséklet lassan csökken, és még október vége, november eleje is napos és meleg, így tökéletesen alkalmas akár az esküvőre. 

Egy esküvőszervezés során számtalan kérdés merülhet fel. Kicsi vagy nagy esküvő legyen, milyen stílusú helyszínt válasszatok, hogyan döntsetek a rengeteg szolgáltató közül? Ráadásul ma Magyarországon egy 50 fős esküvő költségvetése is meghaladja az 1 millió forintot. Van, aki bele se kezd egy magyarországi esküvőszervezésbe, másokban pedig a szervezés során folyamatos nehézségek után merül fel a tengerparti esküvő gondolata. Ma már egyre népszerűbbek a nászúttal egybekötött tengerparti esküvők, ahol garantáltan nem kell azon aggódnotok, hogy minden rendben lesz-e, hiszen már maga a helyszín is ámulatba ejtő, a szervezést pedig kint élő magyar asszisztencia biztosítja.

 

Miért érdemes megfontolni a tengerparti esküvőt?

 • Gyönyörű homokos vagy sziklás tengerparton mondhatjátok ki a boldogító IGEN-t.
 • Esküvőtöket egybeköthetitek egy romantikus nászúttal.
 • Nem kell azon fáradoznotok, hogy megtaláljátok a megfelelő esküvői szolgáltatókat, hisz profi magyar csapat dolgozik kint azért, hogy minden tökéletes legyen.
 • Megismételhetetlen pillanatokat élhettek át csak ti ketten, vagy akár a családdal, barátokkal együtt.
 • Mesébe illő esküvői helyszíneken fogadhattok örök hűséget egymásnak.
 • Varázslatos fotósorozat büszke tulajdonosai lehettek.
 • Egy életre szóló élménnyel gazdagodtok.
 • Máltán egy teljes esküvői csomag kerül annyiba, mint itthon csak egy esküvői fotózás.
 • Nem kell 100 vendég igényeinek megfelelnetek, csak rólatok, nektek szól ez a nap.
 • Lehetőségetek van családdal, barátokkal ünnepelni.
 • Arról sem kell lemondanotok, hogy saját anyanyelveteken mondjátok ki az IGEN-t, hisz kint élő magyar szertartásvezető, rátok írt egyedi szöveggel teszi felejthetetlenné a pillanatot.
 • Nem kell az időjárás miatt aggódnotok, hisz Máltán az év 300 napjában szikrázó napsütés van.

Szervezd nászutatokat Máltára partner utazási irodáink segítségével vagy egyénileg és mi megszervezzük tengerparti esküvőtöket. Profi magyar fotóssal, dekoratőrrel, sminkessel, fodrásszal, szertartásvezetővel tesszük felejthetetlenné életetek egyik legszebb napját. Mindezt egy varázslatos kis szigeten áprilistól novemberig.

Mit jelent a szimbolikus esküvő?

Magyar szertartásvezető, ahogy itthon is kizárólag hivatalos magyar házasságkötés után, úgynevezett fogadalom megerősítő szertartást tarthat, bárhol, bármikor, ünnepektől függetlenül. Nincs ez másképp Máltán sem. Amennyiben máltai hivatalos házasságkötést szeretnétek, úgy egy máltai anyakönyvvezető előtt kell kimondani az igent, a helyi Polgármesteri Hivatalban, tanúk jelenlétében. Ennek megszervezése igen költséges, és a házasságkötés csak akkor lesz törvényes Magyarországon is, ha azt a hazautazás után érvényesítitek a magyarországi Anyakönyvi Hivatalban. Mi abban segítünk, hogy a párok otthon kötött hivatalos (akár csak 2 tanúval, vagy a családdal) esküvőjük után utazzanak Máltára nászútra. Ott már abban a tudatban tölthetik majd a mézesheteket, hogy valóban a magyar törvények értelmében is házastársak. A tengerparti fogadalom megerősítő szertartás már csak nekik, róluk szól. Minden pártól elkérjük szerelmük történetét, hogy egyedi, róluk írt szöveggel tegyük még meghittebbé a pillanatot.

A helyszíneket, szállodákat személyesen is ismerjük, saját tapasztalataink által segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb helyszínt és szolgáltatást.

Engedd szárnyalni a fantáziád! Csomagajánlataink mellé kérj egyedi szolgáltatásokat: pezsgős koccintás, esküvői torta szervírozása, gyertyafényes pezsgős vacsora szervírozása. Ha szeretnétek családdal, barátokkal együtt ünnepelni Máltán, erre is van lehetőség. Egy fantasztikus két szintes, medencés ingatlanban is eltölthettek vendégeitekkel egy fergeteges estét a nagy napon, ünnepi vacsorával, ami után akár bulizhattok is. Ez az ingatlan bérelhető 15 főre a teljes kint tartózkodásra is. 

Kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Akár minden vendégnek kedvező szállás lehetőségekkel, igény szerint magyar idegenvezetős fakultatív programokkal tesszük még emlékezetesebbé a kint tartózkodást.

Amennyiben csak nászút szervezésben kérnétek segítségünket, és ceremóniát nem szeretnétek, de szívesen megörökítenétek nászutatok pillanatait, magyar fotósunkkal erre is van lehetőség.

Keressetek bennünket bizalommal, szervezzétek velünk tengerparti álomesküvőtöket!